Over ons

Bart Saltzmann

Pragmatisch en resultaatgerichte (interim) management consultant, projectmanager en business analist met een hands-on mentaliteit en sterk analytisch vermogen.

Bart is actief in diverse sectoren bij grote (internationale) organisaties waaronder overheid, bank- en effectenbedrijf, accountancy, energiesector, toerisme, zorg, vervoerssector.

Hierdoor heeft hij een helikopter view ontwikkeld, beschikt hij over politieke sensitiviteit en kan daardoor snel schakelen. Doordat hij dóórvraagt met zijn heldere en open communicatie, komt hij tot de essentie van uw hulpvraag en biedt daarvoor pragmatische en realistische oplossingen.

LinkedIn profiel Bart Saltzmann

Janneke Jongejan

Pragmatisch en resultaatgerichte (interim) projectmanager met een stevig observatievermogen. Zit vol rake opmerkingen.

Janneke heeft veel ervaring als (project)manager én als adviseur. Dat maakt dat ze beiden talen spreekt. Een krachtige combinatie met haar heldere en open communicatie. Ze benoemt wat ze ziet en hoort en helpt gestagneerde processen door de juiste vragen te stellen. Ze is van nature heel georganiseerd en planmatig. Dit helpt haar om bij grote projecten overzicht te houden. Janneke is daarbij goed in staat in te schatten wanneer afwijking van de gebaande paden handig en mogelijk is. Altijd met het doel in het vizier.

Ze heeft veel grote hr-projecten geleid waar veel partijen en belangen bij elkaar kwamen. Van 100.000+ gemeentes tot organisaties met 5.000 medewerkers.

LinkedIn profiel Janneke Jongejan